Dimineata unui tanar ganditor

       Zambetul unei ideii razlete
       
       "Ce aer rece simte suflul meu pierdut in atemporalitatea gandurilor ce se infiripa zilnic in mintea tristului poet. Constat cu stupoare ca lumea moare, cu fiecare gest, cu orice miscare, caci falsitatea modelelor si tradarea celor ce se considera intelectuali a impins-o incet dar sigur spre neant. Trist? Cu siguranta! Deprimant? Nu. Oricine poate privi catre viitor indrumat de posibilitati infinite de succes, doar noi suntem cei care ne cladim drumul spre o viata mai buna. Prezentul ne obliga sa ne miscam in miscari ondulate, calme si bine proiectate pana in cel mai mic detaliu. Efemeritatea unicitatii noastre personale, creativitatea ce salasluieste in fiecare minte reprezinta principalele noastre atuuri in lupta contra obstacolelor zilnice mentinute de elemente diverse, precum lenea, activitati neproductive si grosolania celor care au nerusinarea sa conduca tara. Oribilati de ei? Da si nu. Noi nu putem sa schimbam nimic la nivel inalt dar cu siguranta putem actiona la nivel local. Care este definitia termenului de local in cazul nostru? Nu cautati in DEX, caci eu ma refer strict la dimensiunea individului celui mai de pret, acela fiind tu. Reconstructia incepe cu noi, doar generatia batrana ne tot spune cat de dezamagita este de perspectivele noastre si cum tara se afla in maine neindemanatice. Grosolan de prostesc? Cu siguranta. Raspunsul nostru trebuie sa fie violent in natura performantelor pe care le vom avea, oricum lumea in care traim este rampa noastra de lansare. Pornind de la un singular trist eu pana la ilustrul noi, intr-o postare asa scurta, consider ca este o dovada de curaj.
      Mintea unui artist poate crea o lume fantastica in cele mai mici detalii cu personaje bune, rele sau chiar duale insa realitatea persista pana si in escapadele imaginatiei. De ce? La cald, reflectand redirectionarea non-valorilor pe care societatea le impune tineretului conditioneaza si ulterioarele creatii personale. Uite acum ce plictisitor monolog, in diferentierea valorilor, fara senzational si in exclusivitate, dar va veni apusul modernitatii puerile ce se propaga la nivelul societatii actuale. Din fericire sunt nenumarati tineri ce intuiesc corect sansele lor de a razbate din aceasta lupta continua cu sinele, iar acestia cu siguranta sunt cei alesi care vor pune umarul puternic la revitalizarea aspiratiilor adevarate."
Delirul poate deveni alinare persistenta eliberatoare in urma unui exercitiu spiritual zilnic. Constiinta ne va oferi raspunsul. Tot ea se va transpune in idealuri realizabile. Try, try and try again, asta era principiul dupa care Neville Chamberlain se ghida.

Postări populare de pe acest blog

Ascultă-mi vocea

Smile

Frunza de artar, partea a II a