Din spatele blocului canceros

Din spatele blocului canceros


Uneori privim cu greata la televizor si ne ingrozim cand vedem stupiditatea unor "smecherasi" din orase mici care considera ca tot ce misca se mananca doar cu voia lor. Acesti mediocri subnutriti din nefericire se manifesta in vazul tuturor, diminuand singurul neuron care il poseda cei ce frecventeaza cluburile de "elite". Cu siguranta un BMW sau o camasa scoasa cand vreo pitipoanca imbracata ca pe santier le danseaza comod in poala, le confera statutul de lorzi ai orasului mediocru in care locuiesc. Ne pierdem in fumul mocirlos al acestor paraziti ruginiti si ne intrebam oare de ce nu exista un corp de control adecvat care sa le fure suflarea de "ranjitori" jegosi inspre inchisoare. Plecam de la florariile unor rromi falimentati de viata sau de la ilustri conducatori de spalatorii auto si o iei timid dar sigur spre batausii de cartier. La vazul acestor neoameni abominabili, mereu inconjurati de fete distruse, "santieriste" high-class, ne deschidem cu rafinament slitul de la pantaloni, ridicam sus instrumentul pacii si le oferim singurul lichid demn de ceea ce ei numesc viata. 
In ograda acestor animale putrezite si mancate de viermii ignorantei elementare nu poti gasi un specimen cat de cat atins de realitate. Incercam sa ii privim cu ingaduinta si toleranta caci ne gandim ca ei sunt limitati din punct de vedere intelectual, moral si orice alt considerent insa pragul a fost trecut de mult timp. Am observat cu stupoare si cred ca sunteti de acord cu mine ca in ultima perioada acesti monstruleti natangi au scos capul din canalul in care locuiesc, pentru a face victime..in randul moralitatii. Cateodata ma intreb oare fufele, ce-si ofera sanii si fundul acestor lichele frante de rugina, nu vad cum se strange rusinea si jegul de a fi ele, pe obraji, corp si acel suflet mort purtat in interior? Drama nu respira doar in ochii sticlosi si parosi ai "smardoilor" ci si in anturajul grotesc strans in jurul lor. Tristi neghiobi, fara puls, care-si manjesc propria putoare cu fiecare gura de oxigen inspirata si fiecare vorba murdara oferita posteritatii. 

Totusi, sa ne pastram calmul si sa incercam pe cat posibil sa ii catalogam, poate in acest mod vom reusi sa ii identificam pe strada mortilor vii. Avem de-a face cu un juriu restrans dar capabil, ce a reusit intr-un timp scurt sa contureze topul specimenelor ce conduc micile orase din aceasta tara indragita de unii si urata de majoritate. 


Clasificare


1. "Top-gunneri" - Paraziti ce se remarca prin aversiunea lor fata de persoanele care sunt mai inalte decat ei, fata de persoanele care fumeaza, beau, mananca mai mult decat ei. Acesti gandaci se plimba in ierburi restranse pline cu fete patate in profunzime, mereu imbracate mai sumar decat mintea lor poate prevedea. Clubari de meserie. Job: pe cont propriu. Viitor: puscarie. 

2. "Morcovarii" - Acesti "sfredelitori", cu maini muncite si fruntea ridata dar cu ceas "cool" si privirea tampa sunt mereu pregatiti sa intervina, prin a lor masurata forta in doar scara caratului sacului de ciment sau a curvei imbibata in alcool si fum de club spre pat sau mai bine cunoscut in lumea lor cocina. Pietarii de meserie. Job: vanzatori de morcovi, rosii, ridichii si alte vietatii de-ale pamantului adanc. Viitor: Parc sau canal. 

3. "Pizdarii" - Acesti ranjitori, usor tuciurii sunt mereu renumiti pentru alura lor musculoasa si calitatea lor de a aduce pe langa ei domnisoare usoare, sa nu zic extrem de proaste. Ei se ofera ambiantei in totalitate si in proportie de 89% din cazuri vin cu o potera de indieni sau albi rejectati de normalitate. Ii puteti recunoaste prin a lor aroganta si expresivitate mocirloasa sau prin lungimea scurta a fustei neantului feminin care ii insotesc. Gainarii de meserie. Job: spalatorii auto, combinatori de duzina, profanatori de morminte, sustarii de buzunare. Viitor: Intervale alternante in puscarii si tribunale. Jeguri..

4. "Zbarcitii" - Odata candva... primele cuvinte ce pot fi citite pe chipul acestor cheliosi parosi, fumatori de trabucuri contrafacute. Cele mai recente studii au demonstrat ca acesti ramari apartin clasei taratoresti-sinoase, cu extensie inspre salivia nocturnus. Locul de bastina: clubul comun sau de fite. Job: traficant de persoane, peste "ars", combinator clasa 2. Viitor: 4-5 ani liniste cu vreo tanara dornica urmata de 10-15 ani puscarie grea unde treptat devine fetita. 

5. "Ofticatii-of-of" - Aceste specimene sunt cele mai frumoase exemplare din ferma societatii romanesti. Ei sunt prezenti oriunde exista posibilitatea ca bataia sa apara, ca sangele sa fie varsat iar sticlele sa se sparga. Pot fi comparati cu o balega de vaca rumegata de o ploaie de voma sau cu o mizerie stransa de un puradel micut fara o alta ocupatie. Ei vor cauta absolut orice motiv pentru a iesi in evidenta si mai ales pentru a se bate cu tine, cu ei, cu vrun copac sau vrun moloz de frante vise. Fie ca ai un tricou verde, un buton lipsa la camasa sau ai clipit de prea multe ori sau ai ales sa respiri- cu siguranta vei fi o victima. Locul de bastina: club, parc, strazi laturalnice. Job: Unknown. Viitor: puncte, puncte. 


6. "Morandistii" - Trebuie sa recunosc ca imi este mult prea scarba sa vorbesc despre aceste fapturi si despre cei care ii simpatizeaza... Pot spune doar atat: sa va fie rugina/tarana usoara cat, cat, cat mai rapid. 

Va multumesc
Cocalarisme..
 

Postări populare de pe acest blog

Ascultă-mi vocea

Smile

Frunza de artar, partea a II a